buitenyoga met laptop

Welkom

bij Yoga Now!

Hartstikke leuk dat je een proefles hebt gevolgd, hopelijk heb je een fijne les gehad.

Hoe nu verder?
Als je enthousiast bent kun je via het online boekingssysteem een volgende les inboeken.

Ouder & kind Yoga Workshops in IJsselstein

Handig om te weten

Meenemen

Neem je eigen yogamat mee. Een yogamat kun je ook via mij aanschaffen via de shop (dit doe ik als extra service). In de shop heb ik ook tips geschreven over waar je op kunt letten bij de aanschaf van een yogamat.

Er zijn kussens/dekens/oogkussens aanwezig. Sinds de ‘coronatijd’ nemen veel leden een hiervoor hun eigen spullen mee, wat jij dus fijn vindt!

DSC07959-1
20190805_195509

En verder....

Online

Sinds de ‘coronatijd’ is het mogelijk om lessen ook online vanuit huis te volgen. Extra handig als er een keer geen oppas is, als je verkoudheidsklachten hebt of het eigenlijk net niet red maar je matje thuis uitrollen wel past. 

De online lessen worden gegeven via Zoom. In het boekingssysteem kun je je hiervoor aanmelden, je ontvangt een half uur voor aanvang van de les de link om deel te nemen.

zwangerschap

Ben je in verwachting? Je kunt gewoon yogalessen blijven volgen.

Het is belangrijk om dit wel al in het eerste trimester aan mij te laten weten (natuurlijk houd ik het geheim). Dan hebben we even contact en geef ik enkele adviezen die je toe kunt passen tijdens de yogales.

Verderop in de zwangerschap pas ik de houdingen voor je aan en begeleid ik je.

Op zoek naar specifiek zwangerschapsyoga? Dit geef ik helaas niet, een fijne yogacollega en vriendin van mij geeft (privé)lessen in Woerden.

Socials

Regelmatig deel ik inspiratie of quotes uit de lessen op sociale media. Je kunt @yoganow4 volgen op Facebook en Instagram.

Everyday is a great day for

yoga!

Heb je nog vragen, wil je overleggen? App, mail of bel gerust, warme groetjes,

Wendy

De hele maand oktober een proefles voor maar € 1, boek jouw les via AANMELDEN.