20190511_110123-1

Yoga

Ouder & kind

Actuele agenda voor Ouder & kind workshops in IJsselstein:

Ma 2 januari 2023 (Kerstvakantie) | Aanmelden kan hier
14.00 – 15.00u, bij voldoende animo een 2e ronde erna
*Er zijn 8 plekken per workshop
*Geschikt voor 4 t/m 12 jaar

Ouder & kind yoga aan huis
Voor een speels en ontspannen moment met elkaar, misschien met een onderliggende hulpvraag.

Ouder & kind Yoga Workshops in IJsselstein

Ouder & kind yoga workshop in IJsselstein

Hoe ziet zo'n workshop eruit?

Een ouder & kind yoga workshop is speels, altijd op basis van een thema en vol met fijne yogahoudingen die je alleen of samen doet, met massage,  ademoefeningen en een eindontspanning met een visualisatie.

Vind je kind het spannend?  Jullie doen het samen en ik zorg dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Of heb je het idee dat jouw kind er ‘te druk’ voor is? Eerst gaan we vooral lekker bewegen en met mijn ervaring als juf en moeder van 2 enthousiaste jongens komt het echt goed 😉

20210525_121202
Foto Wendy met jongens- vierkant

Aan huis

1:1 Ouder & Kind

Met je eigen kind samen thuis een ouder & kind yoga workshop doen, of samen met het gezin of een vriendin? 

Met mijn spullen kom ik graag bij je aan huis! Dit kan in een aparte ruimte die je beschikbaar hebt, of we schuiven gewoon wat spullen in de huiskamer aan de kant!

Hulpvraag & coaching

Faalangst, slaapproblemen, onrust in het hoofd en misschien wel lijf: tijdens een sessie aan huis kan ik een yogales op maat maken waarin je handvatten krijgt voor deze thema’s die passen bij een onderliggende hulpvraag. 

Als je een gevoel van rust kunt ervaren, heb je ook meer controle op je eigen gedrag. Je hebt eerder door wat je gedachten doen of dat de spanning in jezelf oploopt. Regelmatig yoga doen helpt hierbij! Tijdens een sessie aan huis gaan we speels aan de slag, hebben we plezier en is er ontspanning. Aan het einde bespreken we, indien je dit fijn vindt, wat je thuis kunt blijven inzetten.

Mijn ervaring als (kinder)yogadocente zet ik in, maar ook mijn ervaring als leerkracht en als oprichter van Rustmoment in de klas.nl (misschien is mijn podcast ook wel interessant om te luisteren)

Boeken & Tarief

Een ouder & kind yoga workshop aan huis is te boeken op afspraak. Neem contact met mij op om samen even te overleggen en misschien wel een datum in te plannen!

Tarief: € 85,00
Sessie van een uur op maat gemaakt, inclusief max 15 min reistijd (bij langere reistijd, reiskosten in overleg) en materialen. De workshop/sessie (die ik op maat voor jullie maak) zit barstensvol tips en inspiratie   om de yoga oefeningen ook ná de workshop thuis te blijven gebruiken.

Wow,

Dé echte verbinding, de knuffels en het plezier wat ik áltijd zie tijdens ouder & kind yoga, dat is zó bijzonder!

- Wendy

De hele maand oktober een proefles voor maar € 1, boek jouw les via AANMELDEN.